Golf

 
  Aanleg
Een belangrijk aspect van een succesvol uitgevoerd golfcomplex is een beregingsinstallatie waar van tevoren goed over is nagedacht. Door nauwe samenwerking met de golfarchitect en de uitvoerende partij / aannemer kunnen de diverse uitvoeringsaspecten goed op elkaar worden afgestemd en kan de aanleg ook op korte termijn gerealiseerd worden.
In de aanlegfase kunnen wij u van verschillende diensten voorzien; van beregeningsontwerp/design tot uitvoering.

Beheer 
Jaarlijks onderhouden wij beregeningsinstallaties op basis van onderhoudscontracten of op regiebasis. In het voor- en najaar wordt het systeem uitvoerig gecontroleerd en waar nodig goed afgesteld. Door de systemen preventief na te lopen bent u verzekerd van een uitstekend werkende installatie op de momenten waarop u het juist nodig heeft.

Renovatie
Renovaties van bestaande golfcomplexen moeten vaak in een beperkt tijdsbestek plaats vinden. Een gedeelte van de golfbaan is vaak zelfs nog in gebruik en mag onder geen beding worden beschadigd. We beschikken over specialistisch materieel en monteurs om u zo snel en accuraat mogelijk van dienst te kunnen zijn. Graag geven we u advies door vooraf een design voor de beregeningsinstallatie op te stellen.

Nieuwste ontwikkelingen
Poseidon Beregening houdt de nieuwste ontwikkelingen bij op het gebied van beregeningssystemen door nauwe contacten te onderhouden met leveranciers. Vanaf januari 2012 is het nieuwe Lynx besturingssysteem van TORO gelanceerd in Europa. Poseidon heeft de primeur om als eerste in Nederland dit systeem te installeren op Golfclub Anderstein te Maarsbergen. De voordelen van dit systeem zijn:
  • dat er vanaf elke willekeurige plek op elk willekeurig moment het gehele systeem kan worden beheerd;
  • bedieningsgemak;
  • tijd- en kostenbesparing door gebruik van mobiele apparatuur.
   
 
 
 
     

Poseidon Beregening b.v. | Veldmaarschalk Montgomeryweg 61a | Postbus 27, 3769ZG Soesterberg | tel 0346 - 35 14 24 | fax 0346 - 35 20 96 | 
email: info@poseidonberegening.nl