Poseidon in het kort

 

Poseidon Beregeningssystemen B.V. is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van beregeningssystemen. Door de jarenlange werkervaring van onze werknemers en het juiste materieel kunnen wij al onze werkzaamheden op een zorgvuldige wijze uitvoeren, in bestaande of nieuw aan te leggen situaties.

Beregeningsinstallaties zijn er in veel verschillende soorten, van eenvoudige handmatig bedienbare, tot compleet geautomatiseerde beregeningssystemen. Deze systemen kunnen zijn voorzien van bovengrondse- of onderwater pompinstallaties die uit een eigen bron beregenen of die aangesloten zijn op het vaste (drink)waternet. Wat voor soort systeem van toepassing is hangt af van uw situatie en wensen.

   
 
  Aan beregeningsinstallaties worden steeds hogere eisen gesteld die betrekking hebben op duurzamere installaties maar ook de beperking van het waterverbruik. Door ons goed te laten informeren door onze leveranciers kunnen we onze klanten beregeningsinstallaties aanbieden waar state-of-the-art technieken worden gebruikt waarmee zowel het waterverbruik als de kosten omlaag kunnen worden gebracht en waar het bedieningsgemak wordt vergroot.
   
  Om een hoog kwaliteitsniveau te waarborgen werken we met gerenommeerde leveranciers en merken zoals Toro, Grundfos en Rainbird. Om de kwaliteit van onze projecten te bewaken zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Ook zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA**.

Door de nauwe samenwerking met moederbedrijf J. De Ridder B.V. kunnen we u een totaaloplossing bieden voor al uw groen, grijs én blauw.
     
 
   

Poseidon Beregening b.v. | Veldmaarschalk Montgomeryweg 61a | Postbus 27, 3769ZG Soesterberg | tel 0346 - 35 14 24 | fax 0346 - 35 20 96 | 
email: info@poseidonberegening.nl