Tuin & Park  
  Zowel voor openbaar groen als voor particuliere tuinen en landgoederen ontwerpen en installeren we beregeningsinstallaties. In parken en tuinen is vaak sprake van verschillende plantvakken en lagen vegetatie die elk hun eigen wijze van beregening nodig hebben en zelfs vaak schade kunnen ondervinden van beregening uit de andere plantvakken. Samen met u proberen we een oplossing te bedenken waarbij elk onderdeel zoveel mogelijk bijdraagt aan een totaal werkend systeem.

Bronboringen
Om zo min mogelijk leidingwater te gebruiken of wanneer er geen oppervlaktewater aanwezig is kan er voor de beregening van diverse terreinen zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van water uit aanwezige bronnen. Poseidon kan voor uw project de bronboring verzorgen en ervoor zorgen dat het water voldoet aan de kwaliteit die nodig is voor het betreffende terrein.

Beheer en onderhoud
Jaarlijks onderhouden wij beregeningsinstallaties op basis van onderhoudscontracten of op regiebasis. In het voor- en najaar wordt het systeem uitvoerig gecontroleerd en waar nodig goed afgesteld. Door de systemen preventief na te lopen bent u verzekerd van een uitstekend werkende installatie op de momenten waarop u het juist nodig heeft.


 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

Poseidon Beregening b.v. | Veldmaarschalk Montgomeryweg 61a | Postbus 27, 3769ZG Soesterberg | tel 0346 - 35 14 24 | fax 0346 - 35 20 96 | 
email: info@poseidonberegening.nl